za 20 aug.

|

Kampeerboerderij Ykema

PJ1 2022

20 t/m 25 augustus 2022

PJ1 2022

Tijd en locatie:

20 aug. 11:00 – 25 aug. 12:00

Kampeerboerderij Ykema, Nummer 11, 8613 JH Sandfirden, Nederland

Over het kamp:

PJ1, het kamp voor eerste klassers, vindt plaats van 20 t/m 25 augustus 2022. Voor 195 euro mag uw kind een week met leeftijdsgenoten mee met één van onze kampen. Omdat de P.J. volledig wordt gerund door vrijwilligers, kunnen we de kampprijs voordelig houden. 

Het verblijf, een zwemvest, de maaltijden en tussendoortjes zitten bij de kampprijs inbegrepen. Daarnaast krijgt uw kind elke dag zeillessen van een ervaren instructeur en wordt hij/zij dagelijks vermaakt met zeiltochten langs Friese dorpjes, gezellige dinertjes en energieke avondprogramma’s.

Wie met één van onze zeilkampen mee wil, kan zich via deze website inschrijven. Na het inschrijven wordt u doorgestuurd naar een iDEAL betaalomgeving. U betaalt in een keer de gehele kampprijs. De kampprijs is opgebouwd uit 75 euro inschrijfgeld en 120 euro kampgeld. Wanneer u heeft betaald, ontvangt u via de mail een bevestiging van ons. Let op: de inschrijving is definitief nadat het kampgeld is overgemaakt en u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

Op het moment dat het maximale aantal deelnemers is bereikt, kunt u zich niet meer inschrijven, maar kunt u ervoor kiezen om op een wachtlijst te komen. 

Vanwege reserveringskosten/botenhuur/planning van staf, heeft het bestuur de volgende regeling ingesteld:

 • Bij een annulering tot en met 31 maart 2022 betaalt u 75 euro inschrijfgeld. Het resterende bedrag krijgt u geretourneerd.
 • Bij een annulering na 31 maart 2022 betaalt u 50% van de totale kampprijs. De overige 50% krijgt u geretourneerd. 

In bijzondere gevallen wijkt het bestuur van bovenstaande af namelijk: 

 • Als er kampen worden samengevoegd wegens te weinig inschrijvingen en een deelnemer kan hierdoor niet meer mee, vindt volledige restitutie plaats. 
 • Als de plaats van een annulerende deelnemer kan worden vervangen door een deelnemer van een wachtlijst, vindt volledige restitutie plaats. 
 • Bij annuleringen vanwege bijzondere omstandigheden wordt door het bestuur een individuele afweging gemaakt inzake restitutie. 

Let op: bij het inschrijven dient u akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden.

Kamp:

Prijs

Aantal

Totaal

 • PJ1 2022

  €195

  Schrijf me in voor PJ1, het zeilkamp voor de eerste klas.

  €195

  0

  €0

Totaal

€0