za 14 aug.

|

Lindenbeek Watersport

PJ2 2021

14 t/m 21 augustus

PJ2 zit helaas vol, schrijf je in op de wachtlijst!
Ga terug naar de homepage
PJ2 2021

Tijd en locatie:

14 aug. 2021 10:00 – 21 aug. 2021 14:00

Lindenbeek Watersport, Greate Sudein 31, 8624 TV Uitwellingerga, Nederland

Over het kamp:

Het kamp voor tweede klassers vindt plaats van 14 tot en met 21 augustus 2021. Voor 236 euro mag uw kind een week met leeftijdsgenoten mee met één van onze kampen. Omdat de P.J. volledig wordt gerund door vrijwilligers, kunnen we de kampprijs voordelig houden. 

Het verblijf, een zwemvest, de maaltijden en tussendoortjes zitten bij de kampprijs inbegrepen. Daarnaast krijgt uw kind elke dag zeillessen van een ervaren instructeur en wordt hij/zij dagelijks vermaakt met zeiltochten langs Friese dorpjes, gezellige dinertjes en energieke avondprogramma’s.

Wie met één van onze zeilkampen mee wil, kan zich via deze website inschrijven. Na het inschrijven wordt u doorgestuurd naar een iDEAL betaalomgeving. U betaalt in een keer de gehele kampprijs. De kampprijs is opgebouwd uit 75 euro inschrijfgeld en 161 euro kampgeld. Wanneer u heeft betaald, ontvangt u via de mail een bevestiging van ons. Let op: de inschrijving is definitief nadat het kampgeld is overgemaakt en u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

Op het moment dat het maximale aantal deelnemers is bereikt, kunt u zich niet meer inschrijven, maar kunt u ervoor kiezen om op een wachtlijst te komen. 

Vanwege reserveringskosten/botenhuur/planning van staf, heeft het bestuur de volgende regeling ingesteld:

 • Bij een annulering tot en met 31 maart 2021, betaalt u 75 euro inschrijfgeld, het resterende bedrag wordt teruggestort.
 • Bij een annulering na 31 maart 2021, krijgt u 50% van de totale kampprijs geretourneerd. 

In bijzondere gevallen wijkt het bestuur van bovenstaande af namelijk: 

 • Als er kampen worden samengevoegd wegens te weinig inschrijvingen en een deelnemer kan hierdoor niet meer mee, vindt volledige restitutie plaats. 
 • Als de plaats van een annulerende deelnemer kan worden vervangen door een deelnemer van een wachtlijst, vindt volledige restitutie plaats. 
 • Bij annuleringen vanwege bijzondere omstandigheden wordt door het bestuur een individuele afweging gemaakt inzake restitutie. 

Let op: bij het inschrijven dient u akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden.

Kamp:

Prijs

Aantal

Totaal

 • PJ2 2021

  €236

  Schrijf me in voor het zeilkamp voor de vierde, vijfde en zesde klas.

  €236

  0

  €0

Totaal

€0