Het tijdstip wordt later bepaald | De locatie wordt later bepaald

Wachtlijst 2021

Wachtlijst 2021

Tijd en locatie:

Het tijdstip wordt later bepaald
De locatie wordt later bepaald

Over het kamp:

LET OP: Schrijf je alleen in op één van onze wachtlijsten als de normale plekken voor het kamp zijn uitverkocht!

Het kan voorkomen dat een kamp het maximale aantal deelnemers heeft bereikt. Helaas hebben wij niet de mogelijkheid om meer deelnemers mee te nemen. Wij bieden wel een wachtlijst aan. U kunt uw kind hiervoor inschrijven. Wanneer een andere deelnemer afzegt, heeft de eerstvolgende op de wachtlijst recht op een plaats. Het bestuur neemt contact op met de deelnemer de bovenaan staat op de wachtlijst. 

Het inschrijven op de wachtlijst is gratis. Pas als er een plek vrijkomt zal onze penningmeester contact met u opnemen om het financieel met u af te handelen. 

Het kamp voor tweede, derde en vierde tot en met zesde klassers kosten 236 euro. Daarvoor mag uw kind een hele week met leeftijdsgenoten mee met één van deze kampen. Het kamp voor eerste klassers kost 190 euro en duurt van zaterdag tot en met donderdag. Omdat de P.J. volledig wordt gerund door vrijwilligers, kunnen we de kampprijs voordelig houden. 

Het verblijf, een zwemvest, de maaltijden en tussendoortjes zitten bij de kampprijs inbegrepen. Daarnaast krijgt uw kind elke dag zeillessen van een ervaren instructeur en wordt hij/zij dagelijks vermaakt met zeiltochten langs Friese dropjes, gezellige dinertjes en energieke avondprogramma’s.

Op het moment dat het maximale aantal deelnemers is bereikt, kunt u zich niet meer inschrijven, maar kunt u ervoor kiezen om op deze wachtlijst te komen. 

Let op: bij het inschrijven op de wachtlijst dient u akkoord te gaan met onze Algemene Voorwaarden.

Kamp:
Prijs
Aantal
Totaal
 • Wachtlijst PJ4+ (klas 4, 5, 6)
  €0
  €0
  0
  €0
 • Wachtlijst PJ3 (klas 3)
  €0
  €0
  0
  €0
 • Wachtlijst PJ2 (klas 2)
  €0
  €0
  0
  €0
 • Wachtlijst PJ1 (klas 1)
  €0
  €0
  0
  €0
Totaal€0