top of page
Webite foto pj_edited.jpg

Dé PJ zeilkampen

Al meer dan 40 jaar organiseert de PJ zeilkampen voor verschillende leeftijden. 

 

De toegankelijkheid van de zeilkampen en de sfeer is echter nooit veranderd. Nog steeds zetten de vrijwilligers van de PJ zich in om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de ongedwongen sfeer van het zeilkamp. Voor velen zijn de kampen van de PJ een manier om toekomstige vrienden te ontmoeten en hun eerste ervaring met varen.

 

De ervaring van een zeilkamp is lastig om in woorden uit te drukken. Voor iedereen is een zeilkamp van de PJ een andere ervaring, de activiteiten worden namelijk aangepast naar de wensen en behoeften van de kinderen. Zowel voor onze vrijwilligers als alle kinderen die je voor zijn geweest. Toch hebben we geprobeerd om de verschillende ervaringen in woorden te omschrijven en een beeld te schetsen van hoe een zeilkamp van de PJ eruit ziet.

“Elk jaar weer een week waar ik fantastische herinneringen heb gemaakt, samen met vrienden"

Arjen, 2008

Hoe ziet een
zeilkamp eruit?

Elk zeilkamp is weer anders. De staf kijkt bij elk kamp naar wat de kinderen graag willen en kunnen. Daarop wordt het dag- en avondprogramma op aangepast. Om je een kleine sfeerimpressie te geven van 40 jaar PJ zijn hieronder foto's terug te vinden tot 2011.

Onze vrijwilligers

IMG20220824201107.jpg
"De zeilkampen zijn voor mij een jaarlijkse, onvervangbare vakantie geworden. De band die je in slechts één week met de groep opbouwt is voor mij heel uniek. De sfeer van het zeilkamp is iets wat ik nergens anders mee kan vergelijken

Niels, keukenstaf sinds 2013

Zelf staf worden bij de PJ?

Ga je voor de laatste keer mee op zeilkamp of wordt je te oud,  maar wil je toch nog vaker mee?

 

Dan is het mogelijk om instructeur- of keukenstaf te worden. Niet alleen is de PJ een plek voor gezelligheid maar ook een organisatie waar jij je kan ontwikkelen. Zowel tijdens de zeilkampen als daar buiten, wij bieden een veilige en plezierige plek waar jij als mens kan groeien. En daarnaast mag jij nog altijd mee om te genieten van de fantastische zeilkampen.

Benieuwd wat voor jou mogelijk is? Mail ons via info@pjdenhartogstichting.com.

Nog meer sfeer proeven? Bekijk de aftermovie van 2023!

Als eerste nieuwe informatie ontvangen?

Dankjewel voor je aanmelding, jij ontvangt nu als eerste tips van en nieuws over de PJ!

bottom of page