top of page
2018 Gijs H1 D3100 (357).JPG

Nog even wachten

Je kunt je op het moment helaas nog niet inschrijven voor onze zeilkampen van 2023. 

De inschrijvingen openen over:

Financieel

De kosten in 2023 zijn voor PJ1 220 euro en voor PJ2, PJ3 en PJ4+ 274 euro. Voor deze bedragen mag uw kind een week met leeftijdsgenoten mee met één van onze kampen. Omdat de P.J. volledig wordt gerund door vrijwilligers, kunnen we de kampprijs voordelig houden. 

 

Het verblijf, een zwemvest, de maaltijden en tussendoortjes zitten bij de kampprijs inbegrepen. Daarnaast krijgt uw kind elke dag zeillessen van een ervaren instructeur en wordt hij/zij dagelijks vermaakt met zeiltochten langs Friese dorpjes, gezellige dinertjes en energieke avondprogramma’s.

 

Wie met één van onze zeilkampen mee wil, kan zich via deze website inschrijven. Dat kan vanaf 23 november 2022 om 20:00 uur. Na het inschrijven wordt u doorgestuurd naar een iDEAL betaalomgeving. U betaalt in een keer de gehele kampprijs. De kampprijs is opgebouwd uit 75 euro inschrijfgeld en de rest van het bedrag is het kampgeld. Wanneer u heeft betaald, ontvangt u binnen een uur via de mail een bevestiging van ons. Let op: de inschrijving is definitief nadat het kampgeld is overgemaakt en u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

 

Op het moment dat het maximale aantal deelnemers is bereikt, kunt u zich niet meer inschrijven, maar kunt u ervoor kiezen om op een wachtlijst te komen. 

 

Vanwege reserveringskosten/botenhuur/planning van staf, heeft het bestuur de volgende regeling ingesteld:

  • Bij een annulering voor of op 31 maart 2023 betaalt u alleen 75 euro inschrijfgeld. Het resterende bedrag wordt teruggestort (naar het rekeningnummer waarmee u de betaling heeft voldaan).

  • Bij een annulering na 31 maart 2023 betaalt u 50% van de kampprijs. Het resterende bedrag wordt teruggestort (naar het rekeningnummer waarmee u de betaling heeft voldaan).

In bijzondere gevallen wijkt het bestuur van bovenstaande af namelijk: 

  • Als er kampen worden samengevoegd wegens te weinig inschrijvingen en een deelnemer kan hierdoor niet meer mee, vindt volledige restitutie plaats. 

  • Als de plaats van een annulerende deelnemer kan worden vervangen door een deelnemer van een wachtlijst, vindt volledige restitutie plaats. 

  • Bij annuleringen vanwege bijzondere omstandigheden wordt door het bestuur een individuele afweging gemaakt inzake restitutie. 

Ben je niet in staat het kampgeld in één keer te betalen? Bij ons kan je ook een financiële regeling treffen.

 

Wil je hier gebruik van maken? Neem voor het inschrijven contact met hem op via penningmeester@pjdenhartog.com.

bottom of page