Je kunt je vanaf nu inschrijven voor één van de zeilkampen van 2021!

Klik hieronder om je in te schrijven!

Ben je op dit moment niet in staat het kampgeld in één keer te betalen? Met onze penningmeester kan je een financiële regeling treffen. Neem voor het inschrijven contact met hem op via penningmeester@pjdenhartog.com.

Op al onze kampen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Kampdata:

  • PJ4+: (klas 4,5 en 6: 31 juli tot en met 7 augustus 2021

  • PJ3:  (klas 3) 7 augustus tot en met 14 augustus 2021

  • PJ2:  (klas 2) 14 augustus tot en met 21 augustus 2021

  • PJ1:  (klas 1) 14 augustus tot en met 19 augustus 2021

PJ1 kost 190 euro, de kampen PJ2, PJ3 en PJ4+ kosten 236 euro. Voor dat bedrag mag uw kind een week met leeftijdsgenoten mee met één van onze kampen. Omdat de P.J. volledig wordt gerund door vrijwilligers, kunnen we de kampprijs voordelig houden. 

 

Het verblijf, een zwemvest, de maaltijden en tussendoortjes zitten bij de kampprijs inbegrepen. Daarnaast krijgt uw kind elke dag zeillessen van een ervaren instructeur en wordt hij/zij dagelijks vermaakt met zeiltochten langs Friese dorpjes, gezellige dinertjes en energieke avondprogramma’s.

 

Wie met één van onze zeilkampen mee wil, kan zich via deze website inschrijven. Dat kan vanaf 13 november om 20:00 uur. Na het inschrijven wordt u doorgestuurd naar een iDEAL betaalomgeving. U betaalt in een keer de gehele kampprijs. De kampprijs is opgebouwd uit 75 euro inschrijfgeld en de rest van het bedrag is het kampgeld. Wanneer u heeft betaald, ontvangt u binnen een uur via de mail een bevestiging van ons. Let op: de inschrijving is definitief nadat het kampgeld is overgemaakt en u van ons een bevestiging heeft ontvangen.

 

Op het moment dat het maximale aantal deelnemers is bereikt, kunt u zich niet meer inschrijven, maar kunt u ervoor kiezen om op een wachtlijst te komen. 

 

Vanwege reserveringskosten/botenhuur/planning van staf, heeft het bestuur de volgende regeling ingesteld:

  • Bij een annulering voor of op 31 maart, betaalt u 75 euro inschrijfgeld. Het resterende bedrag wordt teruggestort (naar het rekeningnummer waarmee u de betaling heeft voldaan).

  • Bij een annulering na 31 maart, krijgt u 50% van de totale kampprijs geretourneerd.

In bijzondere gevallen wijkt het bestuur van bovenstaande af namelijk: 

  • Als er kampen worden samengevoegd wegens te weinig inschrijvingen en een deelnemer kan hierdoor niet meer mee, vindt volledige restitutie plaats. 

  • Als de plaats van een annulerende deelnemer kan worden vervangen door een deelnemer van een wachtlijst, vindt volledige restitutie plaats. 

  • Bij annuleringen vanwege bijzondere omstandigheden wordt door het bestuur een individuele afweging gemaakt inzake restitutie.